Kuntouttava
työtoiminta

keittiöhommia

Kuntouttava työtoiminta parantaa elämänhallintaa ja lisää mahdollisuuksia työllistyä. Toiminta on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet työttöminä pidempään. Toiminnan aikana saat tukea ja apua omiin yksilöllisiin tarpeisiisi. Kyseessä ei ole työsuhde, vaan tavoitteena on esimerkiksi totuttautua työelämän pelisääntöihin ja jämäköittää omaa elämänhallintaa.

Voit osallistua työtoimintaan 2–4 päivänä viikossa. Kanssasi laaditaan yksilölliset elämäntilannetta ja työllistymistä edistävät tavoitteet, joiden saavuttamista tuetaan. Tukea voi saada mm. päihdeongelman hoitoon, taloustilanteen selvittelyyn, tuki- ja etuusasioiden hoitamiseen sekä koulutus- ja työllistymisvaihtoehtojen selkiyttämiseen.

Kuntouttavan työtoiminnan tehtäviä ovat mm.

kiinteistön siistiminen ja kunnossapito

keittiötehtävät

asiointi (kauppa, posti)

tekstiili- ja puutyöt

Kuntouttavan työtoiminnan aikana on mahdollisuus osallistua myös retkiin, ryhmiin ja muuhun yhteiseen toimintaan. Lisäksi annetaan tilaa ja aikaa A-kiltatoiminnalle; yhteisöllisyydelle ja vertaistuelle.

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan oman työllisyyspalveluiden omaohjaajan kautta. Lisätietoja kuntouttavasta työtoiminnasta antaa

Kati Skyttä
+35850 360 2233
kati.skytta@vantaan-a-kilta.fi

a-kilta-logo

Villa Grönberg, Römperi

Jokiniemenkatu 9
01370 Vantaa
avoinna ma-pe klo 8-16

Löydöstupa

Löydöstie 4 D
01600 Vantaa
Avoinna ti, ke ja to klo 9-15
(muina aikoina satunnaisesti vapaaehtoisvoimin)

STEA+logo
vantaa-logo